Salsa Borealis – Vauhdikkaita tapahtumia ympäri vuoden


Sabor järjestää pääkaupunkiseudulla tapahtumia, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia salsasta ja muista latinotansseista ja tavata muita tanssin harrastajia. Tapahtumat on tarkoitettu niin aloitteleville tanssijoille kuin konkareillekin. Tanssimisen lisäksi on tarjolla salsaluentoja sekä hiukan online-oppituntejakin.

Kaikki tapahtumamme ovat savuttomia.

Vuoden merkittävimpiä tapahtumia ovat jokakesäiset sunnuntaisalsat Oopperan amfiteatterilla sekä perinteeksi muodostuneet heinäkuiset salsabileet Pihlajasaaressa. Ulkotanssikausi avataan Kaivarin lavan Wappusalsoilla! Kesäisin pidetään myös linjasalsoihin keskittyviä Rantamamboja.

Tapahtumia voi olla monissa paikoissa mutta ainakin Suvilahden Tiivistämöllä.

Saborin tapahtumista saat lisäinfoa helpoiten liittymällä Salsa Borealis Events Facebook-ryhmäämme. Pääkaupunkiseudun salsaopetustarjontaa löytyy ryhmästä Salsa Courses in Helsinki Region ja koko kattaus bilerintamalla löytyy ryhmästä Salsa Events in Helsinki Region.

Mikäli et käytä facebookia, ole yhteydessä salsaborealis@gmail.com saadaksesi lisätietoja.

Tapahtumakalenteri 2021

(Pandemian vuoksi auki)

Menneitä tapahtumia 2020 ja 2019

  • 9.8. MiniPihlisSalsat
  • 16.8. Rantamambo, 17.30-20.30, Salsa on 2 opetus klo 17.40-18.30 (Anastasia Susi), koko ilta 5€, Saborin jäsenet ilmaiseksi, opetukseen vaaditaan ennakkoilmoittauminen
  • 23.8. Kuubalaisen Rytmiikan tiiviskurssi, opettajana Vili Mustalampi 12-15
  • 23.8 Kuubalaisen Rytmiikan tiiviskurssi, opettajana Vili Mustalampi 15.30-18
  • –>Ilmoittautumiset Rytmikikkatiivareille salsaberealisevents@gmail.com, 10€, vain Saborin jäsenille (jäsenmaksu 2020 maksettuna)

Päivitetty 7.3.2021 JK