Onko sinulla kysyttävää?  Haluatko mukaan toimintaan?

Saborin toimintaa pyörittää hallitus. Tapahtumien taustalla toimii myös suuri joukko aktiivisia vapaaehtoisia, joiden apua arvostamme suuresti. Isompien tapahtumien järjestäminen olisi mahdotonta ilman näitä arvokkaita taustajoukkoja.

Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai haluat mukaa järjestämään toimintaa, ota yhteyttä. Aktiivisuus voi olla kaikkea hyvistä ideoista tavaroiden kuljettamiseen. Jos kiinnostus heräsi, laita meille viestiä.

Saborin hallitus 2021

Jäsenistö valitsee hallituksen kullekin toimintakaudelle (toimintakausi = kalenterivuosi). Vuoden 2021 hallituksen varsinaiset jäsenet ovat: Kalle Toiskallio pj, Hanna Rekola, Carl Snellman,  Jan Erik (Janne) Sundström, Jarna Moilanen, Sampo Carlenius ja varalla Joni Karppinen

Kalle Toiskallio, puheenjohtaja

Olen aina tykännyt tanssia, mutta casino-salsa aukesi minulle vasta viisi vuotta sitten, Matiaksen kursseilla. CBS on2 on opettelussa, nimen mukaisesti ontuen. Sensual bachata sujuu ja vähän kizombakin ja ihan vähän vakiotanssitkin. Hallitusurani on edennyt muutamassa vuodessa roudarista  tapahtumavastaavaksi, varapuheenjohtajaksi ja nyt puheenjohtajaksi. Muita harrastuksia: ukkelitasoinen jääkiekko, sähly ja vähän uintikin. Päiväsaikaan edistän älykaupunkitutkimusta, digitalisoituvaa liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelua, kuntatekniikan pätevyyksiä ja tapahtumapysäköintiä.

Jarna Moilanen

Henkilökuvaus tulossa

Hanna Rekola

Henkilökuvaus tulossa

Carl Snellman

Tanssimisen aloittin jo 17 vuotiaana, kilpa-rock&rollin muodossa, kun eksyin paikallisen tanssiseuran introtunnille. Siitä lähtien olen ollut koukussa tanssimiseen, opiskeluaikana lajeina oli street, hiphop, jazzdance, afro ja kaikkea siltä väliltä mitä vaan ehti kokeilla. Vakio- ja latinalaistansseissa kilpailin yli vuoden ajan Yhdysvaltojen yliopistosarjoissa. Salsa vei mukanaan n. vuonna 2016, ja onkin mahtavaa olla järjestämässä näitä ihania Saborin tapahtumia!

Jan Erik Sundström

Rakastan salsamusiikkia ja salsatanssia 1980-luvulta saakka. Olen kokenut Baila Bailan alusta saakka ja Hesperian talvikarnevaalit. Olen ollut perustamassa orkesterit Los Puerkos Lokos ja Los Salsanismo (soittimena basso, 2009-), neljä vuotta jo järjestänyt viikottaiset rantasalsajamit (Salsadictión – oletko kiinnostunut?) ja niin, vietin puoli vuotta 2014 Kuuban Camagueyssa ja kaikkien sikäläisten orkestereiden kanssa (kuten Maravilla de Florida) ja etsin nykyään orkesteria itselleni. Olen imuroinut satojatuhansia salsabiisejä kovalevyilleni, tanssijana olen harjoituksen puutteessa ja suhdemielessä olen sinkku. Minulla on ihana ammatti psykoterapeuttina lääkärikeskus Aavassa Kampissa ja ruotsi on äidinkieleni. Asun Oopperan vieressä ja olen käynyt vuosia Oopperasalsoissa.

Sampo Carlenius

Henkilökuvaus tulossa

Joni Karppinen

Henkilökuvaus tulossa

Laskutusasiat yms. yhteydenotot

ota yhteyttä osoitteella salsaborealis@gmail.com

päivitetty 4.1.2021

Ota meihin yhteyttä: