Salsa Borealiksen kesäjuhlat 2006 Pihlajasaaressa 8.-9.7.2006

Onnistuneiden kesäjuhlien ainekset:

37 kiloa savustettua sikaa
80 iloista aurinkokuivattua salseroa
5 kiloa riisiä
25 sipulia
30 tomaattia
20 pussia korianteria
30 kiloa aurinkoa
Kastikkeena tulinen salsakastike.

alkusalaatiksi 15 litraa kuubalaista vihreää salaattia (tai suomalaista sinilev�salaattia)

Ainekset sekoitetaan hyvin. Sekoituksessa käytetään apuna salsaa, timbaa, reggaetonia ja uimapatjaa. Valmistetaan Pihlajasaaren leirintäalueella kerran vuodessa. Nautitaan y�n yli Pihlajasaaren kallioilla ja ravintolassa.

Alla Lauri-Pekan kuvat
Katso Lauri-Pekan kuvat t�st�

Alla kuvat Leilalta, Markulta ja Tuulalta
Klikkaa kuvia nähdäksesi isomman version

  

Klikkaa kuvaa nähdäksesi isomman version!