37 kiloa savustettua sikaa
80 iloista aurinkokuivattua salseroa
5 kiloa riisiä
25 sipulia
30 tomaattia
20 pussia korianteria
30 kiloa aurinkoa
Kastikkeena tulinen salsakastike.
alkusalaatiksi 15 litraa kuubalaista vihreää salaattia (tai suomalaista sinilev�salaattia)
Ainekset sekoitetaan hyvin. Sekoituksessa käytetään apuna salsaa, timbaa, reggaetonia ja uimapatjaa. Valmistetaan Pihlajasaaren leirintäalueella kerran vuodessa. Nautitaan y�n yli Pihlajasaaren kallioilla ja ravintolassa.
Alla Lauri-Pekan kuvat
Katso Lauri-Pekan kuvat t�st�
Alla kuvat Leilalta, Markulta ja Tuulalta
Klikkaa kuvia nähdäksesi isomman version
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
Klikkaa kuvaa nähdäksesi isomman version!