Onko sinulla kysyttävää tai haluatko mukaan toimintaan??

Saborin toimintaa pyörittää hallitus. Tapahtumien taustalla toimii myös suuri joukko aktiivisia vapaaehtoisia, joiden apua arvostamme suuresti. Isompien tapahtumien järjestäminen olisi mahdotonta ilman näitä arvokkaita taustajoukkoja.

Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai haluat mukaa järjestämään toimintaa, ota yhteyttä. Aktiivisuus voi olla kaikkea hyvistä ideoista tavaroiden kuljettamiseen. Jos kiinnostus heräsi, laita meille viestiä.

Saborin hallitus 2017

Jäsenistö valitsee hallituksen kullekin toimintakaudelle (toimintakausi = kalenterivuosi). Kauden 20172018 hallituksen varsinaiset jäsenet ovat: Santtu Perez pj, Niko Karppinen vpj, Anu Kiiskinen, Tiia Lundqvist,  Carl Snellman, Jan Erik (Janne) Sundström, Kalle Toiskallio  ja varalla Jyrki Mizaras ja Pauliina Myllyntaus

Santtu Perez, puheenjohtaja

Ensikosketukseni salsaan sain 10 vuotta sitten Kuubassa ja sen jälkeen tanssi, niin salsan kuin muiden latinotanssien muodossa, on ollut kiinteä osa elämääni. Myös yhdistystoiminnassa olen ollut mukana reilut 10 vuotta ja nyt näiden kahden rakkaan harrastuksen yhdistäminen tuntui luontevalta. Tanssissa tärkeintä minulle on tunne ja energia, joiden avulla jaksaa läpi harmaimmankin arjen.

Niko Karppinen, varapuheenjohtaja

Harrastukseni ovat menneet pesiksestä, videopeleistä aina itsepuolustuslajien kautta locking -tanssiin, jonka aloitin 2011. Salsa tuli mukaan kuvioihin kaksi vuotta sitten, ja tässä sitä nyt ollaan. Katutanssitausta voi välillä näkyä salsatessakin aika vahvana mausteena. Töikseni koulutan myyjiä sukeltamaan syvemmälle tekniikan saloihin.

Anu Kiiskinen, sihteeri

Olen tanssinut viitisen vuotta. Erityisesti minua kiinnostavat kuubalainen salsa ja siihen liittyvät rumba ja afrotanssit. Mieleenpainuvimmat salsakokemukset ovat kertyneet Kuuban matkoilta, joita on takana kaksi. Kolmannesta haaveilen. Saborin toiminta on ollut mielestäni hienoa ja merkittävää, ja haluan olla mukana tukemassa salsan harrastusmahdollisuuksia ja tanssikulttuuria.

Tiia Lundqvist, viestintä ja markkinointi

Kaikki lähti reggaetonista 2007, mutta pian salsa vei mukanaan. Haparoivilla askeleilla sujuu myös bachata, kizomba ja semba. Yhdistystoiminta ja tapahtumien järjestäminen on minulla verissä ja olen ollut mukana järjestötoiminnassa opiskeluvuosista lähtien. Nyt päätin vaihtaa taloyhtiön kuviot salsaan. 🙂 Työkseni teen viestintää ja suunnittelen painotuotteta. Nyt tuo osaaminen on valjastettu käyttöön myös saborilaisten hyväksi.

Jyrki Mizaras, talous

Reilut 10 vuotta salsatanssia harrastaneena, josta suurimman osan pääkaupunkiseudulla, päätin vihdoin ja viimein kantaa korteni kekoon osallistumalla Saborin toimintaan ja olla mukana järjestämässä tapahtumia. Enimmäkseen olen tanssinut kuubalaista salsaa, mutta toki kokeilen mielelläni LA style, kizomba, bachata ja merengue mm. …

Pauliina Myllyntaus, lajivastaava

Olen tanssinut salsaa vuodesta 2009 lähtien, enimmäkseen crossbodya. Lisäksi tanssin kilpatanssia ja vähän muutakin, ja pidän myös esiintymisestä. Vaikka lähdin vasta nyt ekaa kertaa mukaan Saborin hallitukseen, on yhdistys oikeastaan ollut tärkeä osa salsaharrastustani melkein alusta lähtien: Alppila salsan ansiosta köyhä opiskelija pääsi säännöllisille salsatunneille. Saborissa ollessani haluan kehittää erityisesti vahvempaa tanssiyhteisöä, jossa eri lajit, koulut ja harrastajat vieläkin paremmin kohtaisivat ja pääsisivät tekemään yhteistyötä keskenään. Olen kiinnostunut viestinnästä, markkinoinnista ja kansainvälisyydestä.

Carl Snellman, jäsenrekisteri ja tekniset asiat

kuvaus puuttuu.

Jan Erik Sundström

Rakastan salsamusiikkia ja salsatanssia 1980-luvulta saakka. Olen kokenut Baila Bailan alusta saakka ja Hesperian talvikarnevaalit. Olen ollut perustamassa orkesterit Los Puerkos Lokos ja Los Salsanismo (soittimena basso, 2009-), neljä vuotta jo järjestänyt viikottaiset rantasalsajamit (Salsadictión – oletko kiinnostunut?) ja niin, vietin puoli vuotta 2014 Kuuban Camagueyssa ja kaikkien sikäläisten orkestereiden kanssa (kuten Maravilla de Florida) ja etsin nykyään orkesteria itselleni. Olen imuroinut satojatuhansia salsabiisejä kovalevyilleni, tanssijana olen harjoituksen puutteessa ja suhdemielessä olen sinkku. Minulla on ihana ammatti psykoterapeuttina lääkärikeskus Aavassa Kampissa ja ruotsi on äidinkieleni. Asun Oopperan vieressä ja olen käynyt vuosia Oopperasalsoissa.

Kalle Toiskallio, Tapahtumat

Olen aina tykännyt tanssia, mutta salsa aukesi minulle vasta muutama vuosi sitten, Matiaksen kursseilla. Ei ole ihan auki vieläkään. Kuulemma on muitakin salsa-tyylejä kuin Matiaksen. Pikkusen menee bachata ja ihan pikkusen tämä kizombakin, ihan pikkusen. Afrikastahan lattaritanssitkin paljon perustavat. Jokainen omilla vahvuuksillaan, minä roudarina ja nyt hallituksessa yksittäisten tapahtumien organisoijana. Muita harrastuksia: ukkelitasoinen jääkiekko ja sähly. Päiväsaikaan edistän digitalisoituvaa liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelua, joskin pysäyttävintä on pysäköinti.

Laskutusasiat yms. yhteydenotot

ota yhteyttä osoitteella salsaborealis@gmail.com

päivitetty 16.3.2017

Ota meihin yhteyttä:

Sabor in Facebook

Santtu Pérez Tiempo Habanan ensimmäisen levyn julkkareita juhlistetaan Korjaamolla 15.3. Huikeat bileet on siis odotettavissa! Yhtyeen levylle tulevaa suomalais-kuubalaista timbaa ja salsaa on jo äänitetty ja editoitu valmiiksi lopullista miksausta, masterointia ja CD:n painamista varten. Loppuvaiheen kuluihin haetaan kuitenkin tukea kaikilta musiikinystäviltä, jotta projekti saadaan vietyä päätökseen. Voit osallistua tähän Mesenaatin (https://mesenaatti.me/campaign/?id=802#single/view) kautta, josta on ostettavissa tuleva levy digitaalisena ja/tai perinteisenä cd:nä ja tarjolla on myös levy+levyjulkkarikeikkapaketteja!!!

Käy tutustumassa ja auta saamaan tämä Suomessa tehty ja tuotettu levy maailmaan!!!
Santtu Pérez shared Tiempo Habana's event to the group: Salsa Borealis Events.
18.02.2018 at 01:14 pmLike
Santtu Pérez Hiihtolomaviikko päätetään upeasti Salsa Glorian merkeissä! Opetusta, dj Timbero ja livemusiikista vastaa Hola Helsinki! Ja kaikki tämä Saborilaisille free of charge! Nähdään viikon päästä sunnuntaina!Santtu Pérez shared Salsa Borealis - pääkaupunkiseudun salsan ystävät ry's event to the group: Salsa Borealis Events.17.02.2018 at 02:06 pmLike
Santtu Pérez Salsa on2 -kurssin seuraajapaikat on TÄYNNÄ. Jonoon saa toki edelleen ilmoittautua. Tänään ilmottautuneita ei ole ehditty vielä kontaktoida, eli tieto siitä onko ns mahtumassa kurssille, mikäli viejiä tulee / onko jonossa, on tulossa.

Viejäilmoittautujia kaivataan nyt siis mukaan runsaasti, eli eikun sana kiertämään, huippukurssi lähes ilmaiseksi tarjolla 🙂
15.02.2018 at 01:19 pmLike
Santtu Pérez Ilmoittautuminen Salsa on2 -kurssille osoitteeseen salsaborealisevents@gmail.com. Viestiin nimesi ja tieto oletko viejä vai seuraaja. Ilmoittautua voi yksin tai pareittain. Omaa paria ei tarvitse, sillä tunnilla vaihdetaan pareja. Kurssille mahtuu maksimissaan 16 viejä-seuraaja paria ja vahvistamme kurssipaikat sitä mukaa kun saamme tasapareja kasaan. Eli elä huoli, jos et saa heti vahvistuskuittausta, sillä saattaa olla, että viejiä tai seuraajia ilmoittautuu epätasaisesti.

Registration to Salsa On2 course by email salsaborealisevents@gmail.com. Put your name and info if you are leader or follower. You can sign up with partner or alone. No need for own partner, because partners change through the class. There is max 16 spots for leader-follower pairs on the course and we confirm registrations after we get equal pairs. So don’t worry if we can´t confirm your spot right away because it may happen that in registration there is at that time more leaders or followers and we have to wait get others more as well.
Santtu Pérez shared Salsa Borealis - pääkaupunkiseudun salsan ystävät ry's event to the group: Salsa Borealis Events.
14.02.2018 at 04:02 pmLike
Pauliina Myllyntaus Something new from Sabor Social!

Jharyis and Outi will be teaching a whole course in the spring, starting 2nd March! Sign up starts this at Wednesday 6 pm! Invite your friends who might be interested. Only the Sabor membership (20e/year) is required!
Pauliina Myllyntaus shared Salsa Borealis - pääkaupunkiseudun salsan ystävät ry's event to the group: Salsa Borealis Events.
12.02.2018 at 10:29 pmLike