Onko sinulla kysyttävää tai haluatko mukaan toimintaan??

Saborin toimintaa pyörittää hallitus. Tapahtumien taustalla toimii myös suuri joukko aktiivisia vapaaehtoisia, joiden apua arvostamme suuresti. Isompien tapahtumien järjestäminen olisi mahdotonta ilman näitä arvokkaita taustajoukkoja.

Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai haluat mukaa järjestämään toimintaa, ota yhteyttä. Aktiivisuus voi olla kaikkea hyvistä ideoista tavaroiden kuljettamiseen. Jos kiinnostus heräsi, laita meille viestiä.

Saborin hallitus 2018

Jäsenistö valitsee hallituksen kullekin toimintakaudelle (toimintakausi = kalenterivuosi). Kauden 20182019 hallituksen varsinaiset jäsenet ovat: Santtu Perez pj, Kalle Toiskallio vpj, Anu Kiiskinen, Tiia Lundqvist,  Hanna Rekola, Carl Snellman, Chris Solomon ja varalla Jan Erik (Janne) Sundström ja Markus Toikka

Santtu Perez, puheenjohtaja

Ensikosketukseni salsaan sain reilu 10 vuotta sitten Kuubassa ja sen jälkeen tanssi, niin salsan kuin muiden latinotanssien muodossa, on ollut kiinteä osa elämääni. Myös yhdistystoiminnassa olen ollut mukana reilut 10 vuotta ja näiden kahden rakkaan harrastuksen yhdistäminen tuntuu luontevalta. Tanssissa tärkeintä minulle on tunne ja energia, joiden avulla jaksaa läpi harmaimmankin arjen.

Kalle Toiskallio, varapuheenjohtaja

Olen aina tykännyt tanssia, mutta casino-salsa aukesi minulle vasta muutama vuosi sitten, Matiaksen kursseilla. CBS on2 on opettelussa, nimen mukaisesti ontuen. Patricion ja Nooran tyylinen  bachata sujuu ja vähän kizombakin. Afrikastahan lattaritanssitkin ovat tulleet, vain eri kierteillä. Hallitusurani on edennyt muutamassa vuodessa roudarista  tapahtumavastaavaksi ja nyt varapuheenjohtajaksi. Muita harrastuksia: ukkelitasoinen jääkiekko, sähly ja uinti. Päiväsaikaan edistän digitalisoituvaa liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelua, joskin pysäyttävintä on pysäköinti.

Anu Kiiskinen, sihteeri

Olen tanssinut viitisen vuotta. Erityisesti minua kiinnostavat kuubalainen salsa ja siihen liittyvät rumba ja afrotanssit. Mieleenpainuvimmat salsakokemukset ovat kertyneet Kuuban matkoilta, joita on takana kaksi. Kolmannesta haaveilen. Saborin toiminta on ollut mielestäni hienoa ja merkittävää, ja haluan olla mukana tukemassa salsan harrastusmahdollisuuksia ja tanssikulttuuria.

Tiia Lundqvist, viestintä

Kaikki lähti reggaetonista 2007, mutta pian salsa vei mukanaan. Haparoivilla askeleilla sujuu myös bachata, kizomba ja semba. Yhdistystoiminta ja tapahtumien järjestäminen on minulla verissä ja olen ollut mukana järjestötoiminnassa opiskeluvuosista lähtien. Nyt päätin vaihtaa taloyhtiön kuviot salsaan. 🙂 Työkseni teen viestintää ja suunnittelen painotuotteta. Nyt tuo osaaminen on valjastettu käyttöön myös saborilaisten hyväksi.

Hanna Rekola, talous

kuvaus puuttuu

Carl Snellman, tekninen tuki

kuvaus puuttuu.

Chris Solomon, tapahtumat

kuvaus puuttuu

Jan Erik Sundström, tapahtumatuki, kuubalainen salsa

Rakastan salsamusiikkia ja salsatanssia 1980-luvulta saakka. Olen kokenut Baila Bailan alusta saakka ja Hesperian talvikarnevaalit. Olen ollut perustamassa orkesterit Los Puerkos Lokos ja Los Salsanismo (soittimena basso, 2009-), neljä vuotta jo järjestänyt viikottaiset rantasalsajamit (Salsadictión – oletko kiinnostunut?) ja niin, vietin puoli vuotta 2014 Kuuban Camagueyssa ja kaikkien sikäläisten orkestereiden kanssa (kuten Maravilla de Florida) ja etsin nykyään orkesteria itselleni. Olen imuroinut satojatuhansia salsabiisejä kovalevyilleni, tanssijana olen harjoituksen puutteessa ja suhdemielessä olen sinkku. Minulla on ihana ammatti psykoterapeuttina lääkärikeskus Aavassa Kampissa ja ruotsi on äidinkieleni. Asun Oopperan vieressä ja olen käynyt vuosia Oopperasalsoissa.

Markus Toikka, tapahtumatuki linjasalsa

kuvaus puuttuu

Laskutusasiat yms. yhteydenotot

ota yhteyttä osoitteella salsaborealis@gmail.com

päivitetty 21.3.2018

Ota meihin yhteyttä:

Sabor in Facebook

Unsupported get request. Object with ID '179831968736572' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api