Onko sinulla kysyttävää tai haluatko mukaan toimintaan??

Saborin toimintaa pyörittää hallitus. Tapahtumien taustalla toimii myös suuri joukko aktiivisia vapaaehtoisia, joiden apua arvostamme suuresti. Isompien tapahtumien järjestäminen olisi mahdotonta ilman näitä arvokkaita taustajoukkoja.

Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai haluat mukaa järjestämään toimintaa, ota yhteyttä. Aktiivisuus voi olla kaikkea hyvistä ideoista tavaroiden kuljettamiseen. Jos kiinnostus heräsi, laita meille viestiä.

Saborin hallitus 2020

Jäsenistö valitsee hallituksen kullekin toimintakaudelle (toimintakausi = kalenterivuosi). Vuoden 2020 hallituksen varsinaiset jäsenet ovat: Santtu Pérez pj, Kalle Toiskallio vpj, Piia-Mari Söyrilä,  Hanna Rekola, Carl Snellman, Andreea, Jan Erik (Janne) Sundström ja varalla Joni Karppinen

Santtu Pérez, puheenjohtaja

Ensikosketukseni salsaan sain reilu 10 vuotta sitten Kuubassa ja sen jälkeen tanssi, niin salsan kuin muiden latinotanssien muodossa, on ollut kiinteä osa elämääni. Myös yhdistystoiminnassa olen ollut mukana reilut 10 vuotta ja näiden kahden rakkaan harrastuksen yhdistäminen tuntuu luontevalta. Tanssissa tärkeintä minulle on tunne ja energia, joiden avulla jaksaa läpi harmaimmankin arjen.

Kalle Toiskallio, varapuheenjohtaja

Olen aina tykännyt tanssia, mutta casino-salsa aukesi minulle vasta muutama vuosi sitten, Matiaksen kursseilla. CBS on2 on opettelussa, nimen mukaisesti ontuen. Patricion ja Nooran tyylinen  bachata sujuu ja vähän kizombakin. Afrikastahan lattaritanssitkin ovat tulleet, vain eri kierteillä. Hallitusurani on edennyt muutamassa vuodessa roudarista  tapahtumavastaavaksi ja nyt varapuheenjohtajaksi. Muita harrastuksia: ukkelitasoinen jääkiekko, sähly ja uinti. Päiväsaikaan edistän digitalisoituvaa liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelua, joskin pysäyttävintä on pysäköinti.

Piia-Mari Söyrilä

kuvaus puuttuu

Hanna Rekola, talous

kuvaus puuttuu

Carl Snellman

Tanssimisen aloittin jo 17 vuotiaana, kilpa-rock&rollin muodossa, kun eksyin paikallisen tanssiseuran introtunnille. Siitä lähtien olen ollut koukussa tanssimiseen, opiskeluaikana lajeina oli street, hiphop, jazzdance, afro ja kaikkea siltä väliltä mitä vaan ehti kokeilla. Vakio- ja latinalaistansseissa kilpailin yli vuoden ajan Yhdysvaltojen yliopistosarjoissa. Salsa vei mukanaan n. vuonna 2016, ja onkin mahtavaa olla järjestämässä näitä ihania Saborin tapahtumia!

Jan Erik Sundström

Rakastan salsamusiikkia ja salsatanssia 1980-luvulta saakka. Olen kokenut Baila Bailan alusta saakka ja Hesperian talvikarnevaalit. Olen ollut perustamassa orkesterit Los Puerkos Lokos ja Los Salsanismo (soittimena basso, 2009-), neljä vuotta jo järjestänyt viikottaiset rantasalsajamit (Salsadictión – oletko kiinnostunut?) ja niin, vietin puoli vuotta 2014 Kuuban Camagueyssa ja kaikkien sikäläisten orkestereiden kanssa (kuten Maravilla de Florida) ja etsin nykyään orkesteria itselleni. Olen imuroinut satojatuhansia salsabiisejä kovalevyilleni, tanssijana olen harjoituksen puutteessa ja suhdemielessä olen sinkku. Minulla on ihana ammatti psykoterapeuttina lääkärikeskus Aavassa Kampissa ja ruotsi on äidinkieleni. Asun Oopperan vieressä ja olen käynyt vuosia Oopperasalsoissa.

Joni Karppinen

kuvaus puuttuu

Laskutusasiat yms. yhteydenotot

ota yhteyttä osoitteella salsaborealis@gmail.com

päivitetty 20.1.2020

Ota meihin yhteyttä: