Onko sinulla kysyttävää tai haluatko mukaan toimintaan??

Saborin toimintaa pyörittää hallitus. Tapahtumien taustalla toimii myös suuri joukko aktiivisia vapaaehtoisia, joiden apua arvostamme suuresti. Isompien tapahtumien järjestäminen olisi mahdotonta ilman näitä arvokkaita taustajoukkoja.

Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme tai haluat mukaa järjestämään toimintaa, ota yhteyttä. Aktiivisuus voi olla kaikkea hyvistä ideoista tavaroiden kuljettamiseen. Jos kiinnostus heräsi, laita meille viestiä.

Saborin hallitus 2017

Jäsenistö valitsee hallituksen kullekin toimintakaudelle (toimintakausi = kalenterivuosi). Kauden 20172018 hallituksen varsinaiset jäsenet ovat: Santtu Perez pj, Niko Karppinen vpj, Anu Kiiskinen, Tiia Lundqvist,  Carl Snellman, Jan Erik (Janne) Sundström, Kalle Toiskallio  ja varalla Jyrki Mizaras ja Pauliina Myllyntaus

Santtu Perez, puheenjohtaja

Ensikosketukseni salsaan sain 10 vuotta sitten Kuubassa ja sen jälkeen tanssi, niin salsan kuin muiden latinotanssien muodossa, on ollut kiinteä osa elämääni. Myös yhdistystoiminnassa olen ollut mukana reilut 10 vuotta ja nyt näiden kahden rakkaan harrastuksen yhdistäminen tuntui luontevalta. Tanssissa tärkeintä minulle on tunne ja energia, joiden avulla jaksaa läpi harmaimmankin arjen.

Niko Karppinen, varapuheenjohtaja

Harrastukseni ovat menneet pesiksestä, videopeleistä aina itsepuolustuslajien kautta locking -tanssiin, jonka aloitin 2011. Salsa tuli mukaan kuvioihin kaksi vuotta sitten, ja tässä sitä nyt ollaan. Katutanssitausta voi välillä näkyä salsatessakin aika vahvana mausteena. Töikseni koulutan myyjiä sukeltamaan syvemmälle tekniikan saloihin.

Anu Kiiskinen, sihteeri

Olen tanssinut viitisen vuotta. Erityisesti minua kiinnostavat kuubalainen salsa ja siihen liittyvät rumba ja afrotanssit. Mieleenpainuvimmat salsakokemukset ovat kertyneet Kuuban matkoilta, joita on takana kaksi. Kolmannesta haaveilen. Saborin toiminta on ollut mielestäni hienoa ja merkittävää, ja haluan olla mukana tukemassa salsan harrastusmahdollisuuksia ja tanssikulttuuria.

Tiia Lundqvist, viestintä ja markkinointi

Kaikki lähti reggaetonista 2007, mutta pian salsa vei mukanaan. Haparoivilla askeleilla sujuu myös bachata, kizomba ja semba. Yhdistystoiminta ja tapahtumien järjestäminen on minulla verissä ja olen ollut mukana järjestötoiminnassa opiskeluvuosista lähtien. Nyt päätin vaihtaa taloyhtiön kuviot salsaan. 🙂 Työkseni teen viestintää ja suunnittelen painotuotteta. Nyt tuo osaaminen on valjastettu käyttöön myös saborilaisten hyväksi.

Jyrki Mizaras, talous

Reilut 10 vuotta salsatanssia harrastaneena, josta suurimman osan pääkaupunkiseudulla, päätin vihdoin ja viimein kantaa korteni kekoon osallistumalla Saborin toimintaan ja olla mukana järjestämässä tapahtumia. Enimmäkseen olen tanssinut kuubalaista salsaa, mutta toki kokeilen mielelläni LA style, kizomba, bachata ja merengue mm. …

Pauliina Myllyntaus, lajivastaava

Olen tanssinut salsaa vuodesta 2009 lähtien, enimmäkseen crossbodya. Lisäksi tanssin kilpatanssia ja vähän muutakin, ja pidän myös esiintymisestä. Vaikka lähdin vasta nyt ekaa kertaa mukaan Saborin hallitukseen, on yhdistys oikeastaan ollut tärkeä osa salsaharrastustani melkein alusta lähtien: Alppila salsan ansiosta köyhä opiskelija pääsi säännöllisille salsatunneille. Saborissa ollessani haluan kehittää erityisesti vahvempaa tanssiyhteisöä, jossa eri lajit, koulut ja harrastajat vieläkin paremmin kohtaisivat ja pääsisivät tekemään yhteistyötä keskenään. Olen kiinnostunut viestinnästä, markkinoinnista ja kansainvälisyydestä.

Carl Snellman, jäsenrekisteri ja tekniset asiat

kuvaus puuttuu.

Jan Erik Sundström

Rakastan salsamusiikkia ja salsatanssia 1980-luvulta saakka. Olen kokenut Baila Bailan alusta saakka ja Hesperian talvikarnevaalit. Olen ollut perustamassa orkesterit Los Puerkos Lokos ja Los Salsanismo (soittimena basso, 2009-), neljä vuotta jo järjestänyt viikottaiset rantasalsajamit (Salsadictión – oletko kiinnostunut?) ja niin, vietin puoli vuotta 2014 Kuuban Camagueyssa ja kaikkien sikäläisten orkestereiden kanssa (kuten Maravilla de Florida) ja etsin nykyään orkesteria itselleni. Olen imuroinut satojatuhansia salsabiisejä kovalevyilleni, tanssijana olen harjoituksen puutteessa ja suhdemielessä olen sinkku. Minulla on ihana ammatti psykoterapeuttina lääkärikeskus Aavassa Kampissa ja ruotsi on äidinkieleni. Asun Oopperan vieressä ja olen käynyt vuosia Oopperasalsoissa.

Kalle Toiskallio, Tapahtumat

Olen aina tykännyt tanssia, mutta salsa aukesi minulle vasta muutama vuosi sitten, Matiaksen kursseilla. Ei ole ihan auki vieläkään. Kuulemma on muitakin salsa-tyylejä kuin Matiaksen. Pikkusen menee bachata ja ihan pikkusen tämä kizombakin, ihan pikkusen. Afrikastahan lattaritanssitkin paljon perustavat. Jokainen omilla vahvuuksillaan, minä roudarina ja nyt hallituksessa yksittäisten tapahtumien organisoijana. Muita harrastuksia: ukkelitasoinen jääkiekko ja sähly. Päiväsaikaan edistän digitalisoituvaa liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelua, joskin pysäyttävintä on pysäköinti.

Laskutusasiat yms. yhteydenotot

ota yhteyttä osoitteella salsaborealis@gmail.com

päivitetty 16.3.2017

Ota meihin yhteyttä:

Sabor in Facebook

Santtu Pérez Viikonloppu lähestyy! Ja Sunnuntai! Nähdään Salsabrunssilla!Santtu Pérez shared Salsa Borealis - pääkaupunkiseudun salsan ystävät ry's event to the group: Salsa Borealis Events.21.09.2017 at 10:56 amLike
Santtu Pérez Amazing Night starting with Sensual Matinée, continuing with Special Rumba session with class and live band after and ends with dancing through the Night the best Salsa, Bachata and Kizomba!!!! Discounted price with Sabor card, so put the Day in your Calendar NOW and remember to take membership card with You while arriving to the Party! You really don´t want to miss this!!!!!Santtu Pérez shared IDNZ's event to the group: Salsa Borealis Events.20.09.2017 at 01:48 pmLike
Santtu Pérez Benefits for Sabor members of Tradición Viva´s short courses in September! Discount -2€/person of normal price. Check details from events:
23.9 Bailes Campesinos: https://www.facebook.com/events/1767194946906819
30.9 Parimambo https://www.facebook.com/events/312483489220743
19.09.2017 at 01:25 pmLike
Santtu Pérez Muistutuksena, että koko syyskauden salsaamaan pääsee Vantaalla tiistaisin ja torstaisin ja Sabor-kortilla alennettuun hintaan!Santtu Pérez shared Salsapaja's event to the group: Salsa Borealis Events.12.09.2017 at 07:53 amLike
Santtu Pérez There is still space for men on Next Saturday's class of couple son! Check details from the event, rumba class after comes for free! Teacher will be the same talented Pedro Felix Torres Hurtado we had at The Night of The Arts in Gloria!Santtu Pérez shared Tanssikoulu Tradición Viva's event to the group: Salsa Borealis Events.11.09.2017 at 04:43 pmLike